Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Nederlands Elftal Shirt 2024 Uit

Nederlands Elftal EK en WK 2024: Ontdek de Nieuwe Voetbalshirts

De Oranje Leeuwen Betreden het Voetbalveld in Stijl

Bereid je voor om het Nederlands Elftal te supporten in stijl tijdens de Europese Kampioenschappen van 2024 en het Wereldkampioenschap van 2026. Nike, de officiĆ«le kledingsponsor van Oranje, heeft de nieuwe thuisshirts en uitshirts onthuld, geĆÆnspireerd op onze nationale helden.

Nederlands Elftal Thuisvoetbalshirt

Het Nederlands Elftal thuisvoetbalshirt voor 2024-2026 is een eerbetoon aan de klassiek oranje tint van ons nationale team. Het shirt is voorzien van subtiele details, zoals een leeuwmotief op de borst en Hollandse vlagkleuren in de kraag.

Nederlands Elftal Uitshirt

Voor de uitwedstrijden treedt Oranje aan in een stijlvol donkerblauw uitshirt. De mouwen zijn voorzien van de officiƫle Euro 2024-badges, waardoor je je trots voor het Nederlands Elftal kunt tonen. Het shirt is afgewerkt met een oranje trim voor een subtiele knipoog naar onze nationale kleuren.

Waar te Koop

De nieuwe voetbalshirts van het Nederlands Elftal zijn verkrijgbaar via de officiƫle websites van Nike en de KNVB. Je kunt ook terecht bij sportwinkels en online retailers.

Jouw Gevoel van Nederlanderstrots

Of je nu een fanatieke supporter bent of gewoon een gevoel van Nederlandse trots wilt tonen, de nieuwe voetbalshirts van het Nederlands Elftal zijn de perfecte manier om dat te doen. Laat zien dat je Oranje steunt en ga met stijl naar het stadion of kijk thuis comfortabel naar de wedstrijden.

#WijZijnOranje #EURO2024 #WK2026


Komentar