Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Nederlands Elftal Dames Wedstrijden

Voetbalnieuws: Alles over het Nederlandse vrouwenvoetbal

Azerion Vrouwen Eredivisie

Laatste nieuws, programma en standen

Het officiƫle kanaal van de Azerion Vrouwen Eredivisie biedt het laatste nieuws, programma's, standen en alle andere relevante informatie over de Nederlandse vrouwenvoetbalcompetitie.

Oranje Vrouwen

EK-kwalificatie en Womens EURO

Het speelschema van de Oranje Vrouwen omvat wedstrijden voor de EK-kwalificatie en het EK Womens EURO. Volg het laatste nieuws en updates over het parcours van het team naar deze belangrijke toernooien.

Mee met Oranje

Passie voor het Nederlands Elftal

Bij Mee met Oranje staan we voor onze passie voor het Nederlands elftal. Op deze website vind je het laatste nieuws, interviews en achtergrondverhalen over de mannenploeg.

Historie en Records

Eerste wedstrijd en internationale successen

Het Nederlands vrouwenvoetbalelftal speelde zijn eerste niet-vriendschappelijke wedstrijd op 25 april 1973. Sindsdien heeft het team zich ontwikkeld tot een toonaangevende kracht in het internationale voetbal, met successen op het WK, EK en de Olympische Spelen.

EK-kwalificatie

Belangrijke wedstrijden en tegenstanders

De Oranje Leeuwinnen nemen deel aan de EK-kwalificatie en spelen belangrijke wedstrijden tegen landen als Finland. In dit blog volgen we het parcours van het team nauwgezet en brengen we je de laatste updates.


Komentar